Welkom bij De Steenmorshoeve 

Laatste nieuws


Wij hebben eind Augustus 2020 puppies gekregen van Sotsji en Betsie! Alle pups zijn besproken.

Naar de nieuwspagina

Voor het laatste nieuws uit de Steenmorshoeve adviseren we
u om onze Facebook pagina in de gaten te houden.
ContactVoorlopig kunnen wij helaas niet meer liefhebbers voor pups op onze wachtlijst plaatsen. We zijn ruimschoots voorzien en adviseren u rustig verder te zoeken bij een erkende fokker v.d. rasvereniging NLV of LKN. Veel succes!


GastenboekSchrijf in ons gastenboek

 
 
 
 
 
Uw email adres zal niet worden gepubliceerd.
16 berichten.
I. Brands
Wij hebben Dhr. Mulder aangeschreven om extra informatie te krijgen over een labrador puppie. Dhr. Mulder nam uitgebreid de tijd om ons terug te bellen en vol te stoppen met alle informatie die wij maar wilden weten. Ontzettend bedankt hiervoor!
Willeke en Hans Stou
Hallo, wat een geweldige site is dit. Naast onze grote liefde voor labradors heb ik ook van de duiven genoten. Wat leuk, dat vader en zoon zoveel bereiken. Het ziet er allemaal zeer verzorgd uit! Wat een prachtige uitstraling heeft Dolle en Fiego is zo leuk.
Hartelijke groeten van Ingrid.
Willeke en Hans Stou
Jullie honden zijn geweldig, mooi om te zien en ook nog zulke prachtige resultaten!
Chloe Weatherhead
I love the pictures of Fiego, Dolle and Fleur. They look like very well trained and nice dogs.
Gerda van der Hoek
Hallo Alfons en Yvonne,
Het is bijna een jaar geleden dat Dolle haar puppy's kreeg, en ik daar een mooie reu van mocht uitzoeken. Zoals je in de advertentie schreef "toppertjes in de dop" is uitgekomen hoor. Bucks doet het erg goed met de trainingen en over 2 weken "gaan we op" voor onze 1e wedstrijd. Het is elke keer weer een feestje om met deze hond te werken. Hoe gaat het met Figo????