Welkom bij De Steenmorshoeve
Laatste nieuws


Wij hebben eind Augustus 2020 puppies gekregen van Sotsji en Betsie! Alle pups zijn besproken.

Naar de nieuwspagina

Voor het laatste nieuws uit de Steenmorshoeve adviseren we
u om onze Facebook pagina in de gaten te houden.
ContactVoorlopig kunnen wij helaas niet meer liefhebbers voor pups op onze wachtlijst plaatsen. We zijn ruimschoots voorzien en adviseren u rustig verder te zoeken bij een erkende fokker v.d. rasvereniging NLV of LKN. Veel succes!


GastenboekSchrijf in ons gastenboek

 
 
 
 
 
Uw email adres zal niet worden gepubliceerd.
17 berichten.
Karianne heeft geschreven op 24 november 2019:
Gisteren zijn wij voor het eerst op bezoek geweest bij onze toekomstige pup. Meneer en mevrouw Mulder hebben ons zeer hartelijk ontvangen met zelfgebakken cake en koffie. We kunnen zien dat de honden- en zeker ook de pups- het heel goed hebben bij de Steenmorshoeve. Ze zijn allemaal prachtig en willen graag werken. Wij zien uit naar de dag dat we onze pup mogen komen ophalen!

Bedankt!
Marcel heeft geschreven op 24 november 2019:
Hoi Alfons en Yvonne,

Nogmaals bedankt voor de hartelijke ontvangst, na enkele uren rijden, om de nest puppies te aanschouwen. Het was zeer de moeite waard. Wat een mooie honden.
Wij zien uit naar de dag dat we onze pup mogen komen afhalen.

Groetjes

Marcel en Marion
Margot en Ben heeft geschreven op 24 november 2019:
We hebben recent Alfons en zijn vrouw bezocht voor een pup en zijn zeer hartelijk ontvangen en uitgebreid te woord gestaan. Wat een kennis en passie en lieve, prachtige honden! Serieuze mensen, die heel gericht fokken en goed weten wat ze met hun honden doen en willen. We hebben diverse Labradors gehad, en we hebben zelden zo'n goed adres gezien! Dank en veel plezier en succes!! Hartelijke groeten Margot en Ben
Peter Dircks heeft geschreven op 24 november 2019:
Wat een mooie honden hebben jullie. Leuk om al die foto's te zien. We verheugen ons nu al op 10 juni om verder kennis te maken en de pups te zien.

Binnenkort sturen we jullie een mail met meer informatie over ons en wat foto's van onze honden.

Groetjes

Ben en Peter
Kim Tomei heeft geschreven op 24 november 2019:
Goede, kundige en vriendelijke fokker. Erg begaan met zijn pups, staat altijd voor je klaar. Zou mijn volgende pup weer hier halen. Daar heb ik wel 2 uur rijden voor over