Welkom bij De Steenmorshoeve
Laatste nieuws


Wij verwachten in de loop van het jaar een nestje. Serieuze belangstellenden kunnen zich aanmelden via het contact formulier.

Naar de nieuwspagina

Voor het laatste nieuws uit de Steenmorshoeve adviseren we
u om onze Facebook pagina in de gaten te houden.
ContactVoor serieuze belangstelling kunt u zich via onderstaand formulier aanmelden voor onze wachtlijst.


GastenboekSchrijf in ons gastenboek

 
 
 
 
 
Uw email adres zal niet worden gepubliceerd.
23 berichten.
Bor, Marianne en Shiloh heeft geschreven op 6 december 2021
Wij waren op zoek naar een labrador puppy en toen mijn vrouw een wandelaar tegenkwam met een hele mooie en leuke Gele labrador, ze was toch wel meteen verkocht.
Ze vroeg de eigenaar waar hij de hond had gehaald en die gaf aan bij de Steenmorshoeve. We zijn bij thuiskomst meteen gaan zoeken op internet en kwamen we bij Alfons en Yvonne uit.
We hebben het formuliertje op de website ingevuld en vrijwel direct daarna belde Alfons mij al op om kennis te maken en wat aanvullende vragen te stellen.
Het werd een gesprek van iets meer dan een uur! Zo gezellig en het klikte op meerdere niveau's. We hebben contact gehouden want ten tijden van het gesprek was er nog geen hond drachtig,
dat zou tegen het einde van het jaar worden, prima, wij wachten wel tot er pups zijn, we hadden immers geen haast. We hebben een paar maanden moeten wachten maar dat was geen probleem.
Wat zijn we ondertussen blij, we hebben onze pup, Shiloh, en we hadden het niet beter kunnen treffen! Wat een geweldig lieve en gezellige mensen en wat een lieve pup!
Er word zoveel liefde en aandacht in de honden en hun pups gestoken, dat is bijna niet voor te stellen, alles wordt gedeeld met de toekomstige eigenaren, via een groeps-app en later
nog in een geprint boekje. Heel leuk en leerzaam om dit alles mee te krijgen.

Een echte aanrader om, als je op zoek bent naar een fijne hond, contact op te nemen met Alfons en te wachten op een volgend nestje want het is de moeite van het wachten meer dan waard!

Alfons en Yvonne, nogmaals hartelijk dank!


Groetjes, Bor en Marianne

en natuurlijk ook een poot van Shiloh.
Marion Kagenaar heeft geschreven op 5 mei 2021
Hallo iedereen,

Wij waren kritisch in onze zoektocht naar een goede fokker. Uiteindelijk zijn wij uitgekomen bij Alfons en Yvonne. We hebben inmiddels een fantastische pup van Sotsji. Inmiddels is onze Bella 8,5 maand oud en zijn wij tot op de dag van vandaag ontzettend blij dat wij met zorgvuldig zoeken (en het geduld om te wachten) zijn uitgekomen bij de Steenmorshoeve. Alle lof voor Alfons en Yvonne, welke met alle liefde en passie voor het ras, volgens de richtlijnen van de rasvereniging, zorgvuldig fokken.

Was iedere fokker maar zoals jullie!
Veel liefs en hopelijk tot snel.
Melanie & Marion
Vom Falorie Hulphonden heeft geschreven op 8 februari 2021
Tijdens onze grote zoektocht naar een geschikte labrador voor de opleiding tot hulphond kwamen wij in contact met Alfons. Door onverwachtse omstandigheden moest een voormalig pupkoper van Alfons afscheid nemen van haar anderhalf jarige reu Hooper, en dankzij Alfons kwamen wij met haar in contact. Hooper zit ondertussen bij ons en kan zijn opleiding tot hulphond beginnen. Wij denken dat Hooper een super fijne hond is voor deze opleiding. Hij heeft een heerlijk stabiel karakter en is super gezond. De ideale basis! Alfons, nogmaals ontzettend bedankt! Vom Falorie Hulphonden.
Sjoerd en Renee heeft geschreven op 15 september 2020
Na het overlijden van onze pup waren wij op zoek naar een fokker waar we een goed gevoel bij hadden. Na een mailtje belde Alfons mij gelijk op wat resulteerde in een fijn gesprek. We zijn op de koffie geweest en er was gelijk een goed wederzijds gevoel. De gastvrijheid, liefde voor de honden/dieren, maar ook professionaliteit is erg aanwezig. Wij mogen midden oktober onze pup ophalen van lieve hond Betsie. We zijn mega gelukkig dat we weer een nieuwe pup in onze leven krijgen en dankbaar dat we Yvonne en Alfons hebben ontmoet. Wij raden hun als mens, maar ook zeker als fokker aan!

Liefs Sjoerd en Renee
Milou & Anouk & Sylvia heeft geschreven op 8 juni 2020
Een aantal weken geleden hebben wij Norah opgehaald bij Alfons en Yvonne. Ondanks de corona tijd hebben wij het hele proces als zeer goed en positief ervaren.
Zelf hadden wij een behoefte aan een wat rustigere hond i.v.m. mijn autisme. Hierin hebben Alfons en Yvonne ontzettend erg meegedacht en meegekeken, wat echt heel erg fijn is!
We zijn zeer hartelijk ontvangen bij het ophalen van Norah, waarbij er alle tijd is genomen voor een goede overdracht. Ook na thuiskomst is alle ruimte voor eventuele vragen. Bij het ophalen krijg je een uitgebreide stamboom en leuk boekje mee, wat super is!
Het is ons opgevallen dat Alfons een gigantische grote liefde heeft voor honden, hierdoor zijn hun zeker een aanrader voor het kopen van een pup!
Groetjes, Milou & Anouk & Sylvia