Welkom bij De Steenmorshoeve
Laatste nieuws


Wij verwachten in de loop van het jaar een nestje. Serieuze belangstellenden kunnen zich aanmelden via het contact formulier.

Naar de nieuwspagina

Voor het laatste nieuws uit de Steenmorshoeve adviseren we
u om onze Facebook pagina in de gaten te houden.
ContactVoor serieuze belangstelling kunt u zich via onderstaand formulier aanmelden voor onze wachtlijst.


GastenboekSchrijf in ons gastenboek

 
 
 
 
 
Uw email adres zal niet worden gepubliceerd.
19 berichten.
Milou & Anouk & Sylvia heeft geschreven op 8 juni 2020
Een aantal weken geleden hebben wij Norah opgehaald bij Alfons en Yvonne. Ondanks de corona tijd hebben wij het hele proces als zeer goed en positief ervaren.
Zelf hadden wij een behoefte aan een wat rustigere hond i.v.m. mijn autisme. Hierin hebben Alfons en Yvonne ontzettend erg meegedacht en meegekeken, wat echt heel erg fijn is!
We zijn zeer hartelijk ontvangen bij het ophalen van Norah, waarbij er alle tijd is genomen voor een goede overdracht. Ook na thuiskomst is alle ruimte voor eventuele vragen. Bij het ophalen krijg je een uitgebreide stamboom en leuk boekje mee, wat super is!
Het is ons opgevallen dat Alfons een gigantische grote liefde heeft voor honden, hierdoor zijn hun zeker een aanrader voor het kopen van een pup!
Groetjes, Milou & Anouk & Sylvia
Robbin heeft geschreven op 24 november 2019
Onlangs mochten wij langs komen om een leuke video te maken van de labrador puppy's. Het is een geweldige video geworden waarin de labrador puppy's genieten van een stukje watermeloen.

Bedankt voor de gastvrijheid Alfons en Yvonne!

Groetjes,

Robbin van Puppygroep.nl.
Karianne heeft geschreven op 24 november 2019
Gisteren zijn wij voor het eerst op bezoek geweest bij onze toekomstige pup. Meneer en mevrouw Mulder hebben ons zeer hartelijk ontvangen met zelfgebakken cake en koffie. We kunnen zien dat de honden- en zeker ook de pups- het heel goed hebben bij de Steenmorshoeve. Ze zijn allemaal prachtig en willen graag werken. Wij zien uit naar de dag dat we onze pup mogen komen ophalen!

Bedankt!
Marcel heeft geschreven op 24 november 2019
Hoi Alfons en Yvonne,

Nogmaals bedankt voor de hartelijke ontvangst, na enkele uren rijden, om de nest puppies te aanschouwen. Het was zeer de moeite waard. Wat een mooie honden.
Wij zien uit naar de dag dat we onze pup mogen komen afhalen.

Groetjes

Marcel en Marion
Margot en Ben heeft geschreven op 24 november 2019
We hebben recent Alfons en zijn vrouw bezocht voor een pup en zijn zeer hartelijk ontvangen en uitgebreid te woord gestaan. Wat een kennis en passie en lieve, prachtige honden! Serieuze mensen, die heel gericht fokken en goed weten wat ze met hun honden doen en willen. We hebben diverse Labradors gehad, en we hebben zelden zo'n goed adres gezien! Dank en veel plezier en succes!! Hartelijke groeten Margot en Ben