Welkom bij De Steenmorshoeve 

Laatste nieuws


Wij hebben eind Augustus 2020 puppies gekregen van Sotsji en Betsie! Alle pups zijn besproken.

Naar de nieuwspagina

Voor het laatste nieuws uit de Steenmorshoeve adviseren we
u om onze Facebook pagina in de gaten te houden.
ContactVoor dit jaar (2020) kunnen wij helaas niet meer liefhebbers voor pups op onze wachtlijst plaatsen. We zijn ruimschoots voorzien en adviseren u rustig verder te zoeken bij een erkende fokker v.d. rasvereniging NLV of LKN. Veel succes!


GastenboekSchrijf in ons gastenboek

 
 
 
 
 
Uw email adres zal niet worden gepubliceerd.
15 berichten.
Margot en Ben
We hebben recent Alfons en zijn vrouw bezocht voor een pup en zijn zeer hartelijk ontvangen en uitgebreid te woord gestaan. Wat een kennis en passie en lieve, prachtige honden! Serieuze mensen, die heel gericht fokken en goed weten wat ze met hun honden doen en willen. We hebben diverse Labradors gehad, en we hebben zelden zo'n goed adres gezien! Dank en veel plezier en succes!! Hartelijke groeten Margot en Ben
Peter Dircks
Wat een mooie honden hebben jullie. Leuk om al die foto's te zien. We verheugen ons nu al op 10 juni om verder kennis te maken en de pups te zien.

Binnenkort sturen we jullie een mail met meer informatie over ons en wat foto's van onze honden.

Groetjes

Ben en Peter
Kim Tomei
Goede, kundige en vriendelijke fokker. Erg begaan met zijn pups, staat altijd voor je klaar. Zou mijn volgende pup weer hier halen. Daar heb ik wel 2 uur rijden voor over
Fam.Stienissen
Het gaat zo goed met onze loebes we zijn heel blij met zulke goede fokkers hier wordt echt aandacht aan de puppies besteed ...hij is zoooo lief nu...nogmaals bedankt voor de goede zorgen groetjes uut diem.
I. Brands
Wij hebben Dhr. Mulder aangeschreven om extra informatie te krijgen over een labrador puppie. Dhr. Mulder nam uitgebreid de tijd om ons terug te bellen en vol te stoppen met alle informatie die wij maar wilden weten. Ontzettend bedankt hiervoor!